Apputvikling

Apputvikling

Skap vekst i salget ditt ved å treffe riktige målgruppe med en skreddersydd mobil applikasjon.

I dagens næringsliv, må bedrifter utvide sitt digitale fotavtrykk for å få oppmerksomheten til sin målgruppe. Digital teknologi har gjort livet vårt enkelt og det samme gjelder for vår virksomhet. Utvikling av mobilapper skaper en ny mulighet for bedrifter å engasjere sitt publikum og tilby sine produkter og tjenester på en ny måte. Kontakt Brawon sine kompetente utviklere av apper for å få riktig app i henhold til ditt behov. Med våre skreddersydde apper vil sjansene dine for å tiltrekke potensielle kunder bli flerdoblet.

Brukeropplevelse: På slutten av dagen, er en fornøyd kunde det enhver bedrift ønsker og håper på. I vår design- og utviklingsprosess sørger vi for at applikasjonen er så brukervennlig som overhode mulig. Det skal være enkelt å kunne bruke og navigere gjennom. Hvis det er en ting vi mener ikke er diskuterbar, er det brukervennlighet, fordi ingen ønsker å bruke en app de ikke skjønner.

iOS Mobile App Utvikling

Vårt kompetente team av utviklere vil tilby kvalitetstjenester for apputvikling ved å lage en sømløs fungerende app for iOS-enheter. Vi vil også sikre at utforming av applikasjonen er i tråd med Apples retningslinjer.

Android mobile apputvikling

Android er en annen stor plattform som du ikke kan se bort fra. For å få en responsiv, rask og moderne Android-app for bedriften din, må du ta kontakt med oss i dag. Våre dyktige Android-utviklere er klare for å hjelpe deg.

Utvikling på tvers av plattformer for mobilapper

Vil du motta fordelene med Android og iOS i en app? Ikke noe problem! Vi kan utvikle applikasjoner på tvers av plattformer. Mobilapp er den perfekte løsningen for bedrifter som ønsker dette.

Mobilappsvirksomheten omsatte for 188,9 milliarder dollar i omsetning innen 2020. (Statista)

Tjenester vi kan tilby deg!

Brawon er et av de ledende mobilapp-utviklingsselskapene med en god historikk og en lang liste over fornøyde kunder.

Web App Utvikling

Trenger du en web-app for din bedrift? Da har du kommet til rette sted! Våre skreddersydde apper vil bli justert i henhold til virksomhetens behov. Alle våre web-apper er i tillegg kompatible med alle platformer.

Native App utvikling

En native app er en programvare som er bygd på et spesifikt programmeringsspråk eller en spesifikk plattform, den kan være Android eller iOS. Under prosjekteringen og utviklingen er hovedfokuset å bedre salget i din virksomhet, så vi tar forbehold om det. Vi vil også veilede og anbefale hva som kan være nyttig for nettopp din bedrift.

Utvikling av hybrid app

Hybrid app? Det er en kombinasjon av HTML 5 og native apps. Våre dyktige apputviklere sørger for at appen er designet godt for å gi deg maksimal produktivitet.

Førsteklasses mobilapper for våre kunder

Du lurer kanskje på hvorfor du skal velge Brawon for app-utviklings tjenestene dine? Vel, svaret vårt er enkelt og oppført i følgende punkter:

Cross-Platform: Braown handler om mangfold og for å vise denne egenskapen i app utviklingen vår, lager vi applikasjoner for alle plattformer, både store og små. App-utviklingsteamet vårt har alle verktøyene for å lage appen som tillater din bedrift å nå ut til deres målgruppe.

Brukeropplevelse: På slutten av dagen, er en fornøyd kunde det enhver bedrift ønsker og håper på. I vår design- og utviklingsprosess sørger vi for at applikasjonen er så brukervennlig som overhode mulig. Det skal være enkelt å kunne bruke og navigere gjennom. Hvis det er en ting vi aldri gjør kompromiss over, er det brukervennlighet, fordi ingen ønsker å bruke en app de ikke skjønner.

Skalerbarhet: Din virksomhet vil vokse i fremtiden. Det er nettopp det vi har i bakhodet når vi lager applikasjonen, derfor sørger vi for at appen har rom for å vokse. Det vil alltid være muligheter for å legge til og forbedre funksjoner, slik at man er klar for veksten din bedrift vil oppleve.

Ta kontakt idag.