Contentmarketing

Contentmarketing

Meningsfullt innhold gir virksomheten din en stemme!

Kundeengasjement er avgjørende på veien til å generere økte inntekter via salg. Innholdet på din plattform er grunnleggende for din salgsrate, og for å fordype kunden i dine produkter må innholdet ditt også være oppslukende. Vi i Brawon tilbyr vårt dyktige teams tjenester innen markedsføring og innholds skapelse for å gi stemme til dine produkter. Vårt formål er å holde dine kunder informert om alle dine produkters kvaliteter og funksjoner!

Hva er “Contentmarketing”?

Å levere et sterkt budskap som folk kan forholde seg til er kjernen i markedsføring. Å forstå kundenes problemstilling og behov åpner muligheten for å kommunisere med dem på et personlig nivå. Gjennom godt gjennomtenkt innhold på din salgsplattform kan du øke dine salgsinntekter eksepsjonelt. Contentmarketing er en markedsføringsmetode som er utført på bakgrunn av en nøye planlagt markedsføringsstrategi for å skape og distribuere relevant, verdifull og konsistent innhold til din målgruppe. Til slutt vil dette medføre interesse hos kunder for dine produkter eller tjenester. Innhold kan komme i form av blogger, innlegg på sosiale medier og videoer.

Hos Brawon forstår vi at behovet markedsførings er forskjellig for hver bedrift, og hvilken type innhold som er relevant for ulike virksomheter. Vi har dyp forståelse for viktigheten av attraktivt og engasjerende innhold som bygger entusiasme hos publikum. 

Contentmarketing - Hvorfor er det nødvendig for din bedrift?

Brawon’s Contentmarketing strategi vil hjelpe deg med å bygge en sterk tilstedeværelse i det digitale landskapet. Noen andre fremtredende fordeler med Brawon’s Contentmarketing strategi er som følger:

Nå Din Målgruppe

Målgrupper er veldig viktig for å øke bedriftens salg. Hvis du genererer innhold publikum ikke engasjeres av, vil du gå glipp av en stor mulighet for å bygge en større kundebase. Det er viktig å lære å kjenne publikum og hvordan de samhandler med din merkevare. 

Økt Engasjement

Innhold vil forbedre kunde engasjementet ditt og din evne til å nå publikum på et personlig nivå. Å Vise forståelse for kundenes situasjon gjennom å påpeke problemet din virksomhet tilbyr å løse, vekker både engasjement og tilhørighet. Den mest effektive måte å vise slik forståelse overfor kunde er gjennom ditt innhold på dine offentlige digitale plattformer.

Få nye muligheter

Nå ut til nye målgrupper via målrettet innhold og bygg en større kundebase!

60% av markedsførerne lager et innhold daglig. (eMarketer).

Økt merkevarebevissthet

Tydeliggjør din virksomhets verdier, visjon og filosofi gjennom meningsfullt innhold for å økt merkevarebevissthet.

Vend potensielle kunder til kunder

Du kan overbevise potensielle kunder om å bli betalende kunder ved å gi tilby en løsningen på deres problemstilling gjennom engasjerende innhold.

Multipliser inntektene dine

Du kan enkelt øke dine inntekter ved å tilby løsninger på kundens problemstilling med bruk av forskjellige innholds former.

Hvordan kan Brawon hjelpe din virksomhet?

Våre tekstforfattere har mange års ekspertise og er godt kjente med de nåværende markedsføringstrendene, og deres enorme kunnskap vil bistå din virksomhet med å:

  • Lage en effektiv markedsføringsstrategi gjennom å gjennomføre en omfattende analyse av kjerne behovene til din målgruppe.
  • Å komponere innhold i henhold til kundenes behov for å utvikle en bedre forretnings persona.
  • Utveksle engasjementet med publikum for å få positive resultater.

Våre tekstforfattere stopper ikke ved å bare lage innhold, og de vil også hjelpe deg i følgende aspekter:

  • Innholds skapelse for blogger.
  • Skape infografikk
  •  E-bøker og “white papers”
  • Nettside innhold og Utbedring av Studier
  • E-post og nyhetsbrev
  • Videoproduksjon

Skap meningsfullt innhold!