Digital markedsføring

Digital markedsføring

Digital synlighet betyr flere potensielle kunder for din bedrift.

Digital markedsføring! I denne prosessen prøver vi å danne et omfattende bilde av all markedsføringstiltak som er koblet til den digitale verden. Vi vil også dekke forskjellige digitale kanaler som sosiale medier, søkemotorer, nettsteder og e-post. De forskjellige mulighetene for digital markedsføring er nyttige når en bedrift ønsker å generere potensielle kunder, og potensielt et salg. Planlegger du å forbedre din digitale markedsføringsstrategi for å skape vekst i virksomhetens salg? Vel, digital markedsføring er et av de beste verktøyene du kan ta i bruk for din virksomhet. De fleste har et godt produkt eller en tjeneste, men de vet ikke hvordan de skal få det ut. Digital markedsføring kan ha en stor betydning for ditt selskap, men det er viktig å vite hvordan man skal ta det i bruk. For å få de ulike digitale markedsføringstjenestene til en rimelig prislapp med vell så gode resultater, så kan du ta kontakt med oss i Brawon. Dette er din sjanse til å få kontakt og engasjere deg med ditt publikum.

Kvalitets Tjenester Vi Tilbyr

Brawon som et fullservice digitalbyrå er stolt av å tilby deg følgende tjenester for å løfte opp virksomheten din på alle digitale plattformer.

Pay Per Click

PPC (Pay Per Click) er en markedsføringsmetode mange tar godt bruk av, og det er ved å kjøpe annonseplassering. Dette tiltaket tillater deg da å få en betalt plassering, men man må betale annonsøren av plattformen hver gang noen klikker på annonsen din. Det er viktig å skille mellom PPC og organisk publikums besøkende, da fremgangsmåten for de to metodene er ulik. Et annet viktig punkt er at annonsering av søkemotorer et av de beste formene for PPC. På jakt etter kompetente PPC-forvaltere? Da må du ta kontakt med oss i Brawon i dag. Vårt team vil analysere kravene virksomhet din har og vil deretter tilrettelegge en skreddersydd strategi for å markedsføre virksomheten din. Vi tilbyr følgende tjenester:

Facebook-annonser:

Facebook er en viktig plattform for å vise frem dine tjenester og produkter. Antallet brukere på Facebook er i milliardene, så ta kontakt med oss i dag, for å komme i gang med din Facebook-annonsering.

PPC-tilsyn:

Får du ikke ønsket mengde leads? Ansett PPC-spesialister i Brawon for en revisjon. Ekspertene vil grundig analysere alt fra annonse kopi til søkeord integrasjon og andre viktige beregninger for å gjøre annonse kampanjene dine lønnsomme.

Google AdWords:

Vil du markedsføre virksomheten din godt på Google? Hvis ja, så er Google Adword plattformen for å vise annonsene dine. Alle fremtredende bedrifter tar i bruk Google AdWords, og mange opplever gode resultater.

Annonseadministrasjon:

Har du problemer med å administrere annonse kampanjene dine? Ingen grunn til å bekymre seg! Bare ta kontakt med oss i Brawon, og vil ta hånd om din PPC-annonser.

Remarketing:

Remarketing er et tiltak som brukes, for å hente inn leads som har vist interesse. Vi lager målrettede annonser for å fange oppmerksomheten til kunden igjen. Det er mange bedrifter som mister store salgsmuligheter, ved ikke ta i bruk slike tiltak. Kontakt oss i dag, slik at du ikke går glipp av en slik mulighet.

Markedsføring over sosiale medier

Visste du at 50% av verdens befolkning bruker sosiale medier? Dette er omtrent 3 milliarder brukere over hele verden (Statista). Med en slik masse av et publikum, så er det lett for bedrifter å forsvinne i alt støyet. Det er derfor viktig å være målrettet med bruken av sosiale medier, og tilrettelegge for en strategi som gir din bedrift et konkurransefortrinn. Bruken av sosiale medier er nok noe av det beste en bedrift kan ta i bruk, fordi det tillater bedriften å engasjere direkte med sluttbruker. Kontakt oss, så vil vårt team hjelpe deg med å sette opp en digital strategi og tiltaksplan for dine sosiale medier.

72% av de digitale annonsene ble vist på mobil i 2019. (eMarketer)

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring vil koste deg 62% mindre og vil generere 3 ganger flere potensielle kunder i forhold til tradisjonell markedsføring. (DemandMetric) For å gjøre alle de ovennevnte tingene, trenger du innhold! Det er derfor alle byråer bruker tid på å poengtere at “Content Is King”, fordi det er nettopp det som skiller din virksomhet fra konkurrenten. Det å ha et erfarent team med innholdsprodusenter er noe vi ikke tar for gitt, og det er nettopp disse innholdsprodusentene som har hjulpet våre tidligere kunder. Innholdsmarkedsføring er med på å danne et visuelt bilde av bedriften din og det er der kunden danner sitt førsteinntrykk av virksomheten din.

Visuelt innhold (Grafisk Design)

Visste du at I 2019 sa 74% av markedsførerne at 70% av innholdet er noe form for visuelt? (Venngage.com). Statistikken forteller oss tydelig hvilken betydning visuell innholdsmarkedsføring har og hvilket inntrykk det etterlater hos kunden. Markedsførere bruker grafer, bilder, GIF-er og andre former for visuelt innhold for å markedsføre sine tjenester, som tiltrekker ønsket målgruppe, som igjen fører til økt salg.

Videomarkedsføring

Visste du at i 2022 kommer 82% av den globale internett trafikken fra videostreaming og nedlastinger? (Citco, 2019). Video er noe vi ser overalt, og over de siste årene har det blitt et fremtredende verktøy tatt i bruk av virksomheter og enkeltpersoner. Videoer tillater deg å fortelle en historie, men på en mer kreativ og engasjerende måte. Det er et av grunnene til at applikasjoner som TikTok har gjort det så stort, det er underholdende og enkelt å følge med på. Så hva venter du på? Ta kontakt med oss i dag, så skal vi få deg i gang med videomarkedsføring.

Brawon- Hvorfor er vi det rette valget?

Teamet i Brawon har mange års erfaring som digitale-rådgivere, innholdsprodusenter og utviklere, og med en god kombinasjon av meget tekniske og kreative medlemmer, så føler vi at vi har funnet vår perfekte miks. Ansatte er det som får selskapet til å gå rundt, og vi har derfor prioritert å hente de beste fra alle felt under ett og samme tak for å tilby våre tjenester. Hvis du ennå er i tvil, ta kontakt med oss i dag for en uforpliktet samtale.

La Oss Ta En Digital Kaffe