FAQ

FAQ's

Generelle spørsmål

Brawon er et velkjent selskap med en dokumentert erfaring med å tilby topp-kvalitets tjenester. Det kompetente mannskapet har mer enn 10 års erfaring, og du vil ha muligheten til å kvalitetstjenester innenfor digital markedsføring, SEO, webdesign, webutvikling, apputvikling og bedriftsrådgivning.
Alle våre tjenester skal betales gjennom standard fakturering.
Ikke noe problem! Du kan sende forespørselen din gjennom kontaktskjemaet, og en av våre representanter vil kontakte deg så snart som mulig. Du kan også besøke kontoret vårt for personlige møter.
Vi prøver vårt beste å komme tilbake til kundene våre så snart som mulig. Vanligvis vil du få svar innen 24 til 48 timer.
Nei, du kan kontakte oss for å få tjenestene våre fra alle deler av verden. Vi har et solid styringssystem som gjør det mulig for oss å holde kontakt med våre kunder. Du får de beste tjenestene uavhengig av hvor du måtte befinne deg.

Digital markedsføring

Det er en type markedsføring som er fokusert på digitale enheter som nettbrett, bærbare datamaskiner, smarttelefoner og mye mer. Du kan bruke denne markedsføringen for alle enheter som er koblet til Wi-Fi. I digital markedsføring vil vårt fokus være mer på blogger, nettsider, sosiale medieplattformer og e-post.
Digital markedsføring er essensiell for en bedrift i 2020. Det gir deg flere muligheter til å fange oppmerksomheten til målgruppen din og konvertere dem til potensielle kunder. Du må bruke digital markedsføring som et våpen for å forbedre bedriftens salg og avkastning.
Spillerne som skal drive det digitale markedsføringsbyrået er: Gründer / administrerende
direktør
Kontorsjef
UI Designer
Grafisk designer
Webutvikler
Sosiale medier markedsfører
Tekstforfatter
Innholdet på nettstedet ditt bør oppdateres etter en viss tid. Hvis du ikke oppdaterer nettstedet ditt, så vil nettstedet stagnere, som igjen vil påvirke rangeringen din. Når du oppdaterer innholdet ditt, så må du sørge for at det er relevant til nisjen din og det er passende til tidligere innhold du har lagd.
Ja, du bør lage en blogg for nettstedet ditt. Det vil være en god måte å dele informasjon med kundene dine og det kan bidra med å løse deres problemer. Ifølge en studie anser 90% av markedsførerne blogging som en av de beste måtene å engasjere kundene på. Du kan blogge for enhver bedrift alt fra advokatfirmaer til byggefirmaer.

Det er ingen regler når det gjelder å legge ut innhold på sosiale medier, men det er greit å finne noe som kan fungere for deg. Det viktige å huske på er kundens engasjement med din virksomhet eller merkevare. Husk at enhver sosiale medieplattform har et unikt publikum, og typen innhold du vil se er også unik.

Ta en titt nedenfor:

Instagram: 1 eller 2 ganger om dagen.

Twitter: 3 til 30 tweets vil være bra nok.

Facebook: 1 om dagen. Men ikke legg ut mindre enn 3 ganger i løpet av en uke.

LinkedIn: 2 ganger i uken. Ikke legg ut to ganger om dagen.

Dette begrepet ble laget av HubSpot. Her er definisjonen:

Det er en forretnings metodikk som vil tiltrekke seg kunder via verdifullt innhold og god brukeropplevelse. På den annen side vil outbound markedsføring fortelle deg om innholdet som kunden ikke liker. inbound markedsføring er mer rettet mot de tingene kundene dine ser etter og løsningene på deres problemer.

Dette er faktisk et vanskelig spørsmål! Tingen å vurdere her er at hver plattform har sitt eget publikum, og type innhold er også veldig ulik for hver plattform. Som bedriftseier må du sjekke ut hvilken plattform du kan få mest friksjon. Når du vet dette, vil det være enkelt å velge en plattform. Du bør ta en titt på analyseverktøyet på deres nettsted, der vil du få litt mer info om hvilke plattformer dere gjør det best på.

Ja absolutt! E-postmarkedsføring er ikke død ennå. Bedrifter fokuserer på e-postmarkedsføring for å fortelle sine kunder om deres nye produkt eller tjenester sammen med de pågående kampanjene. Det er et av de beste måtene å holde kontakten med kundene dine og samtidig holde dem engasjert. Enda viktigere, det er mer som en personlig tilnærming til forbrukerne dine.
Vennligst ikke gjør dette! På denne måten ender du bare opp med å SPAMME tilfeldige mennesker. Det er best for deg å danne e-postlisten din organisk ved å bruke en call-to-action eller abonnement knapp på nettstedet til virksomheten din. Du bør bruke litt tid på å designe en epost-kampanje som overbeviser kundene dine til å signere seg opp til et nyhetsbrev. Dette vil holde dem oppdatert.
Å skape innhold med mål å fange oppmerksomheten til mennesker, og engasjere dem i det du driver med, kaller vi for content marketing. I dette ligger det å danne blogginnlegg, casestudier, artikler, nyhetsbrev på e-post, webinarer, videoer og masse annet. Alt dette er med på å skape innhold for din bedrift.
ROAS står for avkastningen på annonse utgiftene dine. For å beregne ROAS må du dele det totale beløpet som genereres fra annonsekampanjen med kostnadene for annonsekampanjen. For eksempel, hvis du har brukt 10.000 på et innlegg, og det innlegget har gitt deg 100.000 i inntekt, er ROAS-en din 10.

Kundens livstidsverdi er beløpet en kunde vil bruke på virksomheten din når de kjøper produktet eller tjenestene dine i løpet av hans eller hennes levetid. For å beregne det, må du gjøre følgende:

Gjennomsnittlig inntekt per måned per kunde X Bruttomargin X

Gjennomsnittlig lengde en kunde blir hos bedriften din.

Dette er et av begrepene som brukes ved analyse av nettsider. En bounce vil skje når en person besøker nettstedet ditt og forlater det umiddelbart. Dette vil øke bounce-raten din og rangeringen din vil bli påvirket. Det er viktig å holde lav bounce rate. Dette vil bare være mulig dersom du skaper relevant og engasjerende innhold for ditt publikum.

Konvertering er et begrep der virksomheten har fått en kunde til å besøke nettstedet deres, og den besøkende har fullført et mål. Dette kan være en transaksjon eller at kunden melder seg inn i et nyhetsbrev. Konverteringen kan variere i forhold til det enkelte selskap og bransjen de er i. Noen andre begreper som brukes for dette er potensielle kunder, nedre trakt handling, handling, øvre trakt handling, mål og mye mer.

Optimalisering av søkemotorer

Når du kobler nettstedet ditt til et annet nettsted kalles det for en lenke. Noen andre begreper som brukes for dette inkluderer innvendige lenker, lenker, innkommende lenker, inngående lenker og tilbakekoblinger. Dette er viktig ettersom det hjelper Google å måle nettstedets autoritet og relevans.
XML-sitemaps er tegningen på nettstedet ditt. Den forteller Google om nettstrukturen din og nettsidene. XML-sitemaps brukes av søkemotoren for å rangere sidene dine. Dette er viktig å tenke på når du gjør SEO.
Det er vel ganske åpenbart hva duplisert innhold betyr. Når innholdet på en webside ligner på en annen webside, kalles det for duplisering av innhold. Dette er dårlig praksis blant SEO-virksomheter.
Det var en oppdatering fra Google som ble lansert 26. september 2013. Med denne oppdateringen har Google fullstendig endret søkealgoritmen sin. Søkealgoritmen ble mer relevant og ga mer autoritative resultater.
Denne oppdateringen har endret den organiske algoritmen for søke rangering. Den ble lansert 23. februar 2011. I følge Google har denne oppdateringen påvirket 12% av de organiske søkeresultatene.
Dette var enda en stor oppdatering av den organiske algoritmen for søke rangering. Denne ble rullet ut april 2012. Denne oppdateringen var rettet mot de som hadde brutt Googles retningslinjer for kvalitetssikring av ulike nettredaktører.
Det antas at kobling til et annet nettsted vil påvirke nettstedet ditt. Men det stemmer ikke. Å koble nettstedet ditt til et relevant nettsted øker nettstedets relevans og forbedrer også rangeringen.
Nøkkelord valget er viktig for å forbedre SEO og rangeringen av nettstedet ditt. For å velge nøkkelord kan du bruke forskjellige gratis eller betalte søkeverktøy på nettet.
I dag trenger enhver bedrift SEO for å danne seg et konkurransefortrinn. Uavhengig av forretningstype, kan du bruke SEO. Det er noe universelt for alle bedrifter, og noe alle bedrifter bør investere tid og penger i.
SEO vil hjelpe deg med å øke synligheten for virksomheten eller nettstedet ditt på store søkemotorer som Google. For å kunne konkurrere vil du definitivt trenge SEO. Dette vil forbedre sjansen din for å rangere høyere på SERP-ene og vil gi mer trafikk mot nettstedet ditt.
Et av de beste måtene å forbedre nettstedet autoriteten din på, er å velge nettsteder med god autoritet i din nisje og koble nettstedet ditt til dem. Det er ofte enklere sagt enn gjort, men det er derfor vi er her.
Ja, folk fra alle deler av verden kan finne deg etter at rangeringen av nettstedet ditt er forbedret. De må bare skrive inn navnet på nettstedet ditt.
Den beste måten å forbedre nettstedets relevans er ved en SEO-revisjon. Du kan bruke verktøy for søkeord forskning som Moz, Ahrefs og mange flere for å få jobben gjort.
Uten tvil er Google den største søkemotoren, og den som vil hente inn mest trafikk til ditt nettsted.
Toppnivådomene er domener som er plassert på et høyt nivå i det hierarkiske domenenavnsystemet. Plasseringen av domenenavn er oftest avhengig av rotsonen i domenet. For eksempel, for domenet www.Brawon.com, er toppdomenet [com].

Nettside Design og utvikling

Tidsrammen vil være avhengig av kompleksiteten på nettstedet og andre faktorer, som å lage innholdet til nettstedet. Vi vil alltid prøve å levere innenfor fristen, men det finnes ikke en standard tidsramme for å bygge et nettsted.
Kostnaden vil variere avhengig av kompleksiteten på nettstedet og hva du som klient kan tilby av innhold. Kostnaden for nettstedet vil bli estimert etter at vi har samlet inn informasjon. Kostnaden er avhengig av hva du ønsker å inkludere i nettsiden og hvor lang tid det vil ta for oss å fullføre prosjektet.
Ja, vi vil ha et innledende møte med deg for å finne ut hvilke krav du har og dine mål når du oppretter nettstedet. Etter det første møtet vil vi holde deg oppdatert om utviklingen før vi har et siste møte for å avslutte prosjektet.
Vi tilbyr vedlikehold og support. Du kan kontakte oss i tilfelle problemer eller feil. Vi kan også hjelpe deg med å gjøre ytterligere forbedringer på nettstedet ditt.
Du kan flytte nettstedet ditt til en hvilken som helst annen plattform etter eget ønske.
Alle bilder, tekster, grafikk vil være i jpg, png eller det formatet som passer best for nettstedet. Hvis du har problemer, kan vi hjelpe deg.
Ja, det blir det. Vi vil sørge for at nettstedet ditt blir opprettet i henhold til SEO-retningslinjene.
Ja, det er obligatorisk i dag fordi størstedelen av trafikken på nettstedet kommer fra mobile enheter.
Ja, vi tilbyr webhotell tjenester til våre kunder.
Ja, vi bruker bare flash-animasjon når det er nødvendig. Årsaken til det er at søkemotorer ikke er i stand til å lese innholdet i Flash, så det er ikke alltid lurt å ta det i bruk. I enkelte situasjoner er det nødvendig.
Statiske nettsider er der innholdet ikke endres. For endringen må du opprette en ny side eller få hjelp fra en designer for å få jobben gjort. Dynamisk innhold på nettstedet endres hele tiden når det lastes inn. De er også i stand til å endre innholdet avhengig av besøkende. Vedlikeholdskostnadene er mindre for dynamiske sider. Noen kunder bruker både statiske og dynamiske elementer på sine nettsider.
Du kan legge til så mange sider du ønsker. Fra et søkemotor perspektiv er det bra å ha flere sider.
Ja, vi har mulighet for re-designe den eksisterende nettsiden deres, dersom dere har alt av det nødvendige for oss å begynne å jobbe.
Nei, det er ingen skjulte kostnader. Alle kostnadene blir fremlagt for kundene før prosjektet startes.
Ja det kan du. Vi bruker serverne (SSL) som følger med avanserte krypteringsmetoder. Dette vil gjøre transaksjoner på ditt nettsted både trygge og enkle for dine kunder.

Apputvikling

Ja, det er mulig. Etter å ha diskutert detaljene og kravet til appen, kan vi gi deg et tilbud som helt uforpliktet.
Ja, vi har muligheten til å lage for begge plattformer.
Ja, i tillegg til mobilapplikasjoner, så bygger vi også webapplikasjoner.
Ja, etter at appen er fullført, vil du få opphavsretten til kildekodene.
Det er mange faktorer som spiller inn når man estimerer tid for fullføring av en applikasjon . I gjennomsnitt trengs tre måneder for å bygge en app.
Ja, vi vil ta hånd om vedlikehold og oppdateringer. Du kan velge et av våre månedlige-support pakker for å få disse tjenestene.
Ja, vi kan gjøre endringene selv etter at applikasjonen er lansert.
Vi bruker open source-språk som CSS, HTML, JavaScript for frontend. For back-end tar vi i bruk PHP og JavaScript.
Ja det gjør vi. Vi starter prosessen med å danne en grafisk prototype, som viser til dataflowen til applikasjonen. Deretter starter selve utviklingen.
Ja, vi kan bygge et nettsted på det allerede eksisterende designet.
Ja, vi tilbyr et hosting-anlegg for våre kunder om det skulle være nødvendig.

Vi bruker populære innholdsstyringssystemer som NodeJs, MODX, WordPress, Laravel og Drupal.