Google Map Marketing

Google Map Marketing

Ranger høyere på Google Maps for flere potensielle kunder

Tidligere kunne kundens søk etter ønsket produkt eller tjeneste være vanskelig. I dag har Google Maps gjort det enkelt for kunden å søke. De trenger bare å skrive inn “søkeord” relatert til virksomheten de søker etter, og Google vil oppgi virksomhetens adresse, nettside, kontaktinformasjon, omtaler og et bredt utvalg av bedrifter som tilbyr lignende tjenester eller produkter. Å rangere høyere i søkeresultatene er veldig positivt for enhver bedrift, da det vil gi økt eksponering og gjøre bedriften mer synlig for publikum. Hvis du vil at virksomheten din skal rangere høyere i søkeresultatene, er Brawon her for å hjelpe deg med å nå dette målet. Med våre markedsførings- og web applikasjonsutviklere vil eksperter veilede deg i riktig retning.

Hva er Google Map Listing?

Google My Business er en plattform som gjør det mulig for bedriftseiere å liste opp virksomheten sin online. Dette gjør at virksomheten deres kan vises i Googles søkeresultater. Dette hjelper bedrifter med å øke ens eksponering, for gjøre dem mer synlige og tiltrekke interessenter til deres nettsider.

Hvordan kan Brawon stå deg til tjeneste?

Da Brawon’s team er vel erfarne innen digital markedsføring har de en dyp forståelse av den digitale markedsplassen. Vårt kompetente markedsføringsteam vil kunne tilby deg en omfattende analyse av din tilstedeværelse i det digitale landskapet. Dette blir gjennomført for å kunne gi tilrettelagt rådgivning, spesifisert for din virksomhets nåværende markedsførings situasjon. Videre vil Brawon’s team utvikle en effektiv strategi med formål å generere økt salgsrate for din virksomhet. Detaljer om tjenestene som tilbys av Brawon’s markedsføringsteam innen Google Maps Marketing er som følger:

Verifisering av din virksomhet

Viktigheten av en høy rangering i Googles søkeresultater er avgjørende for effektiv markedsføring og for å utvide ens kunde rekkevidde. Hvis du rangerer høyere i søkemotoren, vil kundene kunne finne virksomheten din før de finner dine konkurrenter. For å være synlig i Googles søkeresultater, må en bedrift godkjennes gjennom en verifiseringsprosess gjennom Google. Brawon står til tjeneste med å verifisere din virksomhet, slik at din virksomhets adresse og nettside blir synlig i søkeresultatene og på Google Maps.

Kategorisere din virksomhet

Det neste trinnet for din virksomhet er å velge en relaterte kategori som beskriver din virksomhet operasjoner og formål. Dette er viktig for å skille virksomheten din fra andre virksomheter som er tilstede på Google’s plattform. Bakgrunnen for dette er at søkeord relatert til selskapets operasjoner leder kundene til deg gjennom nettsøk. Virksomheten din vil være synlig verden over.

256 land og territorier er oppført på Google Maps (go.binaryfountain.com) og

Vis Din Virksomhets Kontaktinformasjon og Forretningsadresse For Verden

Kontaktinformasjon er sentralt for at kundene dine skal kunne nå deg. Google Maps er den perfekte plattformen for å gi kunder din aktuelle kontaktinformasjonen og forretningsadresse. Informasjon som er lett tilgjengelig for publikum, gjør det enklere for kunder å lære om ens virksomhet og tillater dem å oppsøke en raskere.

Bilder som representerer din virksomhet i det digitale landskapet

Kunder blir fristet av det de kan se. Ved å vise bilder av virksomheten din i Google’s “maplisting” kan du vise ditt forretningslokale fra en side som best representerer din virksomhet. Dette tillater kunden å se produktene og tjenestene som tilbys av dem.

Forespør eller oppdatering av anmeldelser

Oppdaterte anmeldelser i Google’s “maplisting” er viktig for å vise kvaliteten på tjenestene som tilbys for søkende kunder. Positive anmeldelser gir kundene en følelse av sikkerhet ved å velge en virksomhet overfor potensielle konkurrenter. Å forespørre kundene om å dele sine anmeldelser er et kraftfullt verktøy for å forbedre merkevarens omdømme og skape økt eksponeringen.

Legg til kart applikasjon på dine nettside 

For å bygge opp tilgjengelighet for dine kunder, legger vi inn bedriftens beliggenhet gjennom kart plug-in på din nettside.

Hvorfor velge oss?

Brawon’s team av dyktige digitale markedsførere vil kunne tilby deg de beste tjenestene innen tilrettelegging og oppdatering av Google Map Listing. Teamet vårt kommer med:

  • Lang erfaring innen lokale SEO-tjenester.
  • Innenlands SEO-eksperter til din tjeneste.
  • En omfattende og effektiv lokal SEO-strategi.
  • Tilfredsstillende resultater for lokale kunder.

Ranger Høyere På Google