Grafiske Designtjenester

Grafiske Designtjenester

Grafisk design som snakker for seg selv!

Et bilde kan kommunisere meningsfulle budskap, uavhengig av språk eller ordlyd og er derfor et kraftig verktøy viss benyttet riktig. Enhver bedrift ønsker å vise seg fra sin beste side, en side som virkelig representerer ens visjon og mål. Attraktiv og gjennomtenkt grafisk design vil hjelpe deg med å tiltrekke oppmerksomheten til det vide publikum. Det er et faktum at hvis ditt designvalg ikke er tiltalende, vil du ikke ha en optimal innvirkning på ditt publikum. Om det nå skal være din nettside, sosiale medieprofiler eller produktene du tilbyr; engasjerende, attraktivt grafiske design er viktig!

Kreativitet uten grenser!

Hos Brawon tror vi at det ikke finnes noen grense for kreativiteten, da fantasi kan ingen grenser romme. Å tilby kreativitet er vårt hovedmål når vi skaper grafisk design for vårt klientell. Hver klient har sine egne behov og visjon, som våre dyktige grafiske designere vil streve mot for å realisere. 

Dyktige grafiske designere til din tjeneste

Grafikk fungerer som et kraftig medium for å levere budskapet ditt til publikum. Det er viktig å merke seg at besøkendes oppmerksomhet reduseres raskt over tid. På grunn av dette må nettsiden handle raskt for å fange oppmerksomheten deres med et effektivt og engasjerende design.

Vårt kompetente team av dyktige grafiske designere vil analysere dine behovene og skape et fengende design for å tiltrekke publikums opperksomhet. Vi vil sørge for at det valgte temaet og den generelle utformingen av din nettside står i samsvar med din visjon. Vårt team vil følge et konsept basert design for å komme med den beste løsningen knyttet til dine grafiske behov.

73% av virksomheter investerer i design for å holde sin merkevaren foran konkurrentene (WebFX).

Vår trinnvise prosess

Brawon har en enkel trinnvis prosess for hvert designprosjekt. I hus har Brawon et veletablert og ressurssterkt team, som ønsker å gjøre designprosessen enkel for klienten, ettersom kundetilfredshet er vår høyeste prioritet. La oss se nærmere på vår prosess:

1. Identifisere klientellets behov

Vårt hovedmål er å identifisere dine behovene og forstå din visjon. Vi avholder møter med våre klienter for å forstå deres synspunkter angående design og dets formål. Videre vil vi komme med en effektiv design plan for å oppfylle imøtekomme deres behov og krav.

2. Idemyldring og konseptutvikling

Når vi er innforståt med kundens behov, vil vårt kompetente team av grafiske designere gjennomføre møter hvor de vil videreutvikle relevante konsept basert på klientens ønsker og behov. Vårt dyktige team vil også inkorporere de nyeste innen aktuelle trender og design for å gi din nettside det siste innen grafisk design. En dyp forståelse for riktig valg innen design vil også forsikre at designet vil holde en løpende modenhet.

3. Skapelse av Design

Vårt dyktige team vil skape et design tilpasset din virksomhet. Vi vil sørge for at alle krav som måtte stilles, blir prioritert slik at sluttproduktet som leveres oppfyller alle forventninger. Om det skulle være uomensteminger i designet vil de bli utbedret av våre designere.

Tjenester vi tilbyr

Brawon vil tilby følgende tjenester:

  • Logo Design
  • Web & App Design
  • Annonserings Design
  • Kunst og illustrasjon
  • Emballasje og etikett
  • E-bokomslag
  • Digitale bilder og redigering.

Få designet du trenger