Web developers - How AI Will Change Their Life in 2021

Nettutviklere – Hvordan AI vil endre livet deres i 2021?

Den digitale evolusjonen fortsetter, og det er ingen måte vi kan bremse den på. Det eneste alternativet er å holde seg oppdatert med de nye trendene og kontinuerlig prøve å implementere dette i våre virksomheter.

Er det en viktig teknologisk fremgang i 2021 man ikke bør gå glipp av, så er det kunstig intelligens. Er du fortsatt usikker på hva AI er? Det er ingenting å bekymre seg for! Vi skal fortelle deg alt om det. Hovedfokuset i denne artikkelen vil være å adressere hvordan AI kan brukes av webutviklere og hvor kraftig innvirkning AI kan ha for dem.

Kunstig intelligens – en liten forklaring!

Enkelt forklart er AI, programmering av en datamaskin som gir systemet muligheten til å ta en beslutning og utføre forskjellige oppgaver. AI kan gjenkjenne tale, planlegge, lære og til og med løse problemer. AI hjelper maskiner med å reagere og tenke bestemte oppgaver.

Det kan overraske deg at vi er omgitt av AI. For eksempel er telefonene våre, stemmeassistenter, autopiloter, rengjøringsroboter og mye mer, alle gode eksempler på AI.

AIs rolle i nettutvikling

Du lurer sikkert på hvordan AI kan passe inn i nettutvikling? Opprinnelig er verktøyene AI bruker vanskelig å bruke for webutviklere, og implementeringen av AI er ikke rimelig for alle webapplikasjoner.

Store tech-giganter som Facebook og Google har laget AI-verktøysett som bidrar til å forbedre allerede laget plugins ment for webapplikasjoner. Med disse AI-verktøysettene har det blitt litt enklere for små bedrifter å implementere AI i sine webapplikasjoner.

Nå trenger ikke webutviklere å kode AI-språk for å dra nytte av fordelene. De kan jobbe med verktøy og API-nøkler de allerede er lagt ut. Noen av de største fordelene ved å implementere AI kan være som følgende:

  • Det vil søke raskere.
  • Stor samhandling og brukeropplevelse.
  • Forbedrede digitale markedsføringsaktiviteter for målretting mot kunder.
  • Det vil utvikle systemet med tiden og vil tilpasse seg brukerens vaner.

Hjelp bedriftseieren med å tilby en tilpasset brukeropplevelse.

Hvordan vil AI ha nytte av webutvikling?

La oss nå se hvordan AI kan endre bransjen for webutviklere:

1-Enkel koding

AI vil gjøre det enkelt for brukeren å utføre forskjellige oppgaver automatisk, noe som vil hjelpe webutvikleren med å finne en bedre løsninger for ulike problemer, ettersom utvikleren har mer data å samle inn. Ved assitanse fra AI under kode proessen, så kan det hende at utvikleren forbedrer koden fra starten slik at den er enklere å forstå, noe som igjen kan bidra til å skape en smartere app.

2- Enkel webutvikling

De fleste webutviklingsselskaper jobber med en AI-algoritme for å bygge nettstedet sitt. AI hjelper brukerne med å ta bedre beslutninger. Beslutningen kan være relatert til layout, merkevarebygging, design og innhold. I tillegg til dette kan AI også hjelpe webdesignere ved å komme med forslag i sanntid for å fullføre designprosessen.

3- Kundeadferd

Hvis bedriftseiere ønsker å lære om brukernes oppførsel, er maskinlæring det rette verktøyet. Webutviklerne kan hjelpe organisasjonen med å legge dette aspektet inn i deres daglige shoppingbehov. Slik skaper de en tilpasset opplevelse for hver bruker. Ny teknologi som bildegjenkjenning kan brukes til å lage virtuelle butikker, der brukeren kan ha kontroll over hva de ønsker og se, og at de har muligheten til å filtere bort hva de ikke ønsker å se. Ved hjelp av dataen du får inn, så kan du kan tilpasse farge, størrelse, stoff og merke etter kundens preferanse.

4-Chat-bots for forbedret brukeropplevelse

Chat-bots som drives av AI kan gjøre brukeropplevelsen bedre. De vil engasjere seg med brukerne, samt at svarene deres er automatisert. På denne måten kan de svare på kommentarene og spørsmålene til de besøkende som kommer til nettstedet. Dette reduserer også kostnader for bedriften i kunderservice avdelingen.

5-sikre kvalitet og testing

Føler du deg utmattet når du gjør en lignende oppgave igjen og igjen? Dette er naturlig, og det skjer. Men med AI trenger du ikke å bekymre deg for slike oppgaver. AI kan gjøre oppgaven for deg. Dette vil ikke bare forbedre hastigheten, men resultatet ved å la AI gjennomføre oppgaver for deg, gir også bedriften betydelige slutninger og data. For å få best mulig resultat for ditt nettsted, så bør du ansette et dyktig webutviklingsbyrå i ditt område. Slik sikrer du deg god kompetanse og et velfugernde produkt. 

6-bedre opplevelse i butikken

Nettstedene som planlegger å bruke AI, vil mest sannsynlig gi en unik og personlig opplevelse på der nettsted. Bedrifter bør fokusere på å ansette kompetente webutviklere, som fokuserer på både brukergrensesnittet og brukeropplevelse. Nettstedene som fokuserer på å gi brukeren den beste opplevelsen, er de med høyest brukerengasjement.

7-mer presisjon i medisinsk vitenskap

Visste du at medisinsk vitenskap også drar fordeler av AI? Pasienter som har helseproblemer, kan lett diagnostiseres ved hjelp av AI. Etter diagoniseringen kan ytterligere overvåking og testing gjøres for å løse ethvert underliggende problem. Ved å integrere AI vil de være et skritt nærmere behandlingen. Enda viktigere, disse AI-systemene vil også forbedre presisjonen ved identifisering av problemene.

8-konsentrert maskinforskning

Forskning og skriving kan være en skremmende oppgave, men å bruke AI kan oppgaven virke mye mindre problematisk. La oss ta annonsering som et eksempel. Bare tenk på det, det er ikke lett å opprette og skrive annonser. Du må tenke mye når du skriver annonsebeskrivelsene for å være sikker på at den er engasjerende og kommer til poenget. Her har AI gjort store endringer i bransjen allerede. Fra å undersøke emnene til grammatikk staveprogrammer. Alle verktøyekne kan hjelpe deg med både å skrive bedre, men også å finne ting å skrive om

Hva kan jeg forvente med AI?

Innovasjon kommer ikke til å stoppe! Fra den lange listen over teknologiske fremskritt er AI en viktig del. Ifølge et estimat vil AI chatbots hjelpe bedrifter med å spare 8 milliarder dollar innen 2022. Videre vil AI chat-bots også håndtere 85% av kundeinteraksjonen som er oppgitt i Gartner-rapporten.

AI kommer til å tilby et bredt spekter av fordeler!

Når det gjelder nettdesign, vil AI hjelpe utviklere på følgende måter:

  • Utvikling av et nettsted fra bunnen av.
  • Innholdsanalyse og brukervalg for å gi dem en personlig opplevelse når du navigerer på nettstedet.
  • Hjelp den gjennomsnittlige brukeren til enkelt å bruke nettstedet uten problemer.
  • Hjelpe nybegynnere og profesjonelle i sine respektive prosjekter.

En nettutvikler må lære og utvikle seg på grunn av de hyppige endringene og nye trender innen teknologi. I dette tilfellet vil AI bli et midtpunkt i fremtidig teknologi. Hvis du ikke er oppdatert på de nyeste trendene, kommer du til å ende opp å ligge bak konkurransen.

Konklusjon

AI er veldig nyttig, og det vil endre måten vi jobber og samhandler på. Det samme gjelder for utviklerne, de bør planlegge å bruke det for å gjøre utviklingsprosessen enklere.Etter å ha lest diskusjon om bruk av AI i webutvikling, planlegger du å oppdragere nettstedet ditt? Leter du etter noen dyktige webutviklere til nettstedet ditt? Hvis du er på utkikk etter noen proffe utviklere bør du kontakte Brawon. Våre eksperter er godt informert om trender og ny teknologi. De vil danne et løp for hva som må gjøres, for å kunne oppnå forretningsmålene dine. Ikke nøl med å ta kontakt på info@brawon.com eller ring ved +47 579 99 990