Om oss

Om oss

Velkommen til Norges ledende fullservice digitalbyrå

Brawon er stolt av å tilby et bredt spekter av tjenester innenfor design, webutvikling, apputvikling, strategi og digital markedsføring. Kontakt oss for å skape vekst i din bedrift.

Kompetanse – nøkkel til suksess

Som et fullservices digitaltbyrå tror vi på at resultater prater høyest. Denne filosofien kommer ifra vårt kompetente team med eksperter, som vi sammen har kommet frem til. Dette tankesettet har hjulpet oss med å vokse som et selskap.

Den tverrfaglige kompetansen vårt team sitter på, hjelper oss å fokusere på å utvikle skreddersydde strategier, som bidrar til innovasjon og vekst i våre kunders virksomheter. Dette har resultert med at vi har opplevd økt produktivitet som et team og det har inspirerte oss til å gjøre mer. Vær oppmerksom på at hyppig testing og optimalisering er nøkkelen i prosessen vår. Vi spisser inn kundenes behov og vi setter en plan for skalering av virksomheten deres på best mulig måte.

Det er på tide å se bedriften din fra et digitalt perspektiv

Vår arbeidsmetodikk

Vi har jobbet med forskjellige kunder som tilhører ulike nisjer. Vi prøver alltid å kartlegge behovet til våre kunder. Etter at vi har fått en forståelse for kundens mål og visjon, begynner vi å utvikle en omfattende plan for å løse virksomhetens problemstilling. Vi har en solid arbeidsmetodikk som lar oss gjennomføre hyppige tester før vi kan gi de endelige resultatene til våre kunder. Teamet vårt sitt mål er å tilføre mest mulig verdi til våre kunder, og det gjør vi ved å være grundige i vårt arbeid.

10 års erfaring og vi teller ennå

Et selskap bedømmes oftest på erfaring og kreativitet. Vi føler oss heldige fordi Brawon består av både et team med lang erfaring og meget kreative aktører. Det er med mange års erfaring, som har gjort det mulig for oss å oppfylle kravene til våre kunder, men det er kreativten bak teamet som har fått oss hit. Teamet vårt består av erfarne og profesjonelle digitale markedsførere, innholdsutviklere, webdesignere, webutviklere og apputviklere.

Våre verdifulle kunder

Brawon tror på mangfold. Dette kan du tydelig se innad i vårt team og ved antall klienter vi har samarbeidet innenfor vårt virkeområde. Vi er stolte over å dele at vi har hjulpet hundrevis av kunder fra forskjellige bransjer i ulike aspekter av deres virksomhet. Alt fra forbedring av nettside til effektivisering av systemer. Det er mangfoldet som har gjort det mulig for oss å ta imot enhver utfordring med strak arm.

Nedenfor kan du se et fåtall av bransjene vi har jobbet innenfor de siste årene:

Et team med kreative aktører og mange års erfaring klare for å ta imot din utfordring.

Team That Stands Out!

Som nevnt over består teamet vårt av eksperter innenfor digital markedsføring, apputvikling, innholdsproduksjon og web design. Hver avdeling i selskapet har en rolle i samarbeidet med kunden. Der har alle avdelingene ansvar med å holde kunden oppdatert på fremdriften.

Kontakt oss for å finne ut hva vi kan gjøre for din virksomhet.