Onsite En omfattende guide On-Page SEO

Onsite En omfattende guide On-Page SEO

Lurer du på hvordan du kan optimalisere nettsidene dine på en best mulig måte? Det er forskjellige ting du må huske på når det gjelder rangering av websider. To viktige ting å vurdere er:

 • Har du noen søkeord du vil rangere på SERP-ene?
 • Har du godt utformet innhold til nettstedet ditt?

Når det gjelder optimalisering, må du sørge for at Google kan forstå typen innhold du skal plassere på nettstedet ditt. Etter å ha analysert innholdet, vil Google plassere det på resultatsidene for søkemotoren.

Det er lett å rangere innholdet høyt. Du trenger bare å følge noen av de velprøvde rutinene for å få jobben gjort. I den følgende veiledningen skal vi fortelle deg alt om on-page SEO og hvordan det vil være et kraftig verktøy for innholdet på nettstedet ditt.

Hva er on-page SEO?

La oss starte diskusjonen med en generell forståelse av on-page SEO. Dette vil referere til praksisen med å optimalisere websidene. Dette vil hjelpe deg med å rangere innholdet på sidene i søkemotorene. Det endelige målet med å rangere innholdet høyt, er å doble den organiske trafikken som kommer til nettstedet.

Men hva betyr optimalisering?

I de fleste tilfeller vil on-page SEO fokusere på riktig plassering av on-page søkeord sammen med nøkkelordene i metabeskrivelsen, nøkkelord i tittelen, nøkkelord i H1 og mye mer. Dessverre er dette ikke et godt råd for tiden!
Du må vite at Google er mye smartere sammenlignet med de foregående årene. For å få de ønskede resultatene med SEO tjenester, bør du følge de åtte tipsene vi har lagd:

1-Optimaliser for søkeintensjon

Søkeintensjon er viktig når du søker etter noe på Google. Vi kan se at selv når du skriver, vil Google prøve sitt beste for å vise deg de relevante resultatene. Ved hjelp av crawlere kan Google plukke ut riktig innhold for å vise oss.

Du kan vudere dette eksemplet for å få en bedre forståelse:

Du bør se på Google som en trener som velger ut spillere for et lag. Hvis innholdet ditt ikke er godt nok til å være en spiller, er du ikke i stand til å rangere det høyt, fordi innholdet ikke er godt nok til å være med i spillet.

Google har som mål å gi de riktige og relevante resultatene topplasseringen. For eksempel, hvis du skal søke etter noe form for produkt, vil søket vise deg de aktuelle sidene. Videre, hvis du skal gjøre noen form for undersøking av produktet, vil du se resultatene som vil gi deg informasjonen for ditt aktuelle søk i henhold til søkeintensjonen.

En av de beste tingene du kan gjøre er å se på de øverste sidene for å få en bedre ide om søkeintensjonen. Etter det kan du starte arbeidet ditt. Dette vil være den beste måten å vinne spillet og få tilfredsstillende resultater. Hvis du møter på problemer, kan du kontakte et SEO-byrå.

2-Gjør websidene raskere

Nettsider skal lastes raskt. Har du noen gang vært i en situasjon der du klikker på en side og siden lastes inn etter noen minutter? Dette kan ha opprørt deg, og du kan vurdere å hoppe til en annen webside. Dette er normalt, og de fleste vil gjøre det. Men hvis bedrifter ignorerer dette problemet, gir de bort kundene sine til konkurrentene. Årsaken her er at det vil være veldig enkelt for en person å gå tilbake og finne en annen side for å samle inn ønsket informasjon eller å finne det samme produktet.

Ifølge Google vil 53% av brukeren forlate websiden hvis det tar mer enn 3 sekunder å laste den inn. Google markedsfører heller ikke nettsteder med sakte belastning. Du må være fullstendig klar over det faktum at folk blir irritert av nettsteder eller websider som sakte laster inn. Du må være klar over at sidehastighet var en av rangeringsfaktorene i 2010.

Du må vite at Google har rullet ut mobil-først-indeksen, og de har til og med bekreftet at en av de viktige faktorene som er mobilhastigheten på mobilen, er kommet for å bli.

I tillegg til dette, bør du vite at et nettsted med langsom belastning er dårlig for brukerens samlede opplevelse. Det er viktig å merke seg at folket vil være raskt ute med å trykke på tilbakeknappen på sidene som vil ta mer tid å laste inn. Dette betyr at du ikke kommer til å se den kunden igjen på nettstedet ditt.

For å forbedre sidehastigheten din, bør du begynne å sjekke nettsidene i Googles PageSpeed ​​Insights Tool. Dette verktøyet vil hjelpe deg med å analysere siden, og dette vil gi noen av de viktige forslagene for optimalisering.

Hvis du vil forbedre sidehastigheten, bør du følge tipsene nedenfor:

 • Du bør minimere ubrukelig HTML. Merk at hvert tegn i HTML-en må lastes inn. Hvis du bruker WordPress, bør du bruke teksteditoren sammenlignet med den visuelle redigereren. Dette vil minimere mengden ubrukelig HTML som er tilstede på sidene.
 • For det andre bør du også redusere bildestørrelsen. Du bør bruke et plugin som Shortpixel i WordPress for å komprimere og optimalisere bildene.
 • Hvis du er bekymret for hvordan du kan nå alle målene, bør du kontakte et kompetent SEO-selskap for å få tilfredsstillende resultater.

3- Korrekt plassering av målnøkkelord i metabeskrivelse, H1-koder og tittel

Strategisk plassering av nøkkelordet er aldri en dårlig idé. Det er fornuftig å legge til søkeordene. De fleste bloggnettsteder bruker fortsatt denne teknikken, og det er to viktige grunner bak dette:

 • Det er en sammenheng mellom rangering og plassering av søkeordene med eksakt samsvar.
 • Dette vil hjelpe søkerne til å finne ut hvilken side som er mest relevant i henhold til brukernes søk.

Husk at du ikke trenger å legge til de eksakte søkeordene i innholdet ditt. Du kan også bruke stoppord, synonymer og mye mer. Husk at Google er veldig smart å finne ut av ting. Det eneste punktet du må huske på er at innholdet ditt skal være på punkt.

4-Go for presise beskrivende nettadresser

En presis beskrivende URL er en god måte å få en melding om websiden. SEO-eksperter sørger for at URL-en gir den riktige ideen om innholdet som finnes på websiden. Dette er en god praksis på grunn av følgende årsaker:

 • Som diskutert tidligere, vil en søker for det meste klikke på søkeresultatet som passer best med søket. Det er viktig å merke seg at de beskrivende nettadressene vil hjelpe deg med å få websidene i resultatene.
 • For det andre er bruken av beskrivende nettadresser å legge til nøkkelordet du skal målrette mot.

Det er best å holde nettadressene presise så mye som mulig for å tilby riktig korrelasjon mellom antall tegn i rangeringen og nettadressene.

5- Bruk beskrivende Alt-koder for bilder og optimaliser navnene deres

Kjenner du formålet med Alt Tag? Nei, ikke bekymre deg, vi hjelper deg! Alt-koder vil bli brukt til å beskrive bildene. Denne teksten vises på skjermen når bildet ikke lastes inn, eller hvis den besøkende bruker skjermleseren. Nedenfor er et eksempel på en HTML-syntaks for alt-koder:

<img src = ”/ cute-cat.png” alt = ”Et bilde av en super søt katt.” />

Du bør beskrive bildene dine riktig i bildefilnavnet ditt sammen med alt-teksten. Hvis målnøkkelordet ditt også er til stede i beskrivelsen, vil dette være bra. Men hvis ikke, er det ikke nødvendig å legge til søkeordene dine med makt.

6-bruk skjemaoppmerking for å øke CTR

For din informasjon hjelper skjemamerket søkemotorene med å få en bedre forståelse av websiden din. Det er ingen rakettvitenskap bak dette! Du bør være klar over at noen av markeringene har økt klikkbarhet på websidene i resultatsidene for søkemotoren. Det er viktig å merke seg at menneskene er mer tiltrukket av det visuelle, alt som får siden til å skille seg ut vil ha en positiv effekt.

Dette er ikke det eneste du kan gjøre med skjemaet. Du kan bruke skjemaet til å markere den spesifikke omtalen av stedene, tingene, objektene og mye mer. Dette betyr at du ikke bare trenger å bruke skjemaoppmerkingen for å markere e-handelsproduktets side som å selge bøker. Enda viktigere, du kan også bruke skjemamerkingen for å legge til informasjon som pris, ISBN og boktittel.

Du har kanskje et spørsmål i tankene dine om at vi skal bruke et skjema-merke for hver enkelt webside? Svaret er nei”. De fleste av sidene får ikke fordelen av merkingen av skjemaet. Du trenger bare å legge til websider som vil være til fordel for deg på best mulig måte.

Er du usikker på hvilke nettsider? For dette må du se på sidene som er rangert på et tips for de primære søkeordene du planlegger å målrette mot. Hvis de fleste av nøkkelordene har skjemamerking, bør du legge dem til siden din uten forsinkelse. Hvis du synes det er vanskelig for deg selv, så ansett SEO-fagpersoner til arbeidet.

7-Boost aktuell relevans

JA, du hørte det riktig! Temaet av relevans er veldig viktig, slik at Google enkelt kan forstå ting. Hovedformålet her er at Google skal være riktig å identifisere innholdsrelevansen via ord eller setninger for å få ideen om innholdet.

Google vil få ideen om typen innhold som er tilstede på siden gjennom relevansen. Gjetningen vil være mer nøyaktig når de relevante tingene også blir nevnt i innholdet.

Det er ikke noe problem hvis du ikke har noen idé om samforekomsten av ordene som kan øke den aktuelle relevansen. Dette er poenget der du må undersøke noe for å se topprangerte resultater.

8-innhold skal være lesbart og enkelt

Hva om du ikke er i stand til å lese innholdet skrevet på websidene? Vel, dette er normalt, og folk flest er ikke i stand til å forstå det komplekse innholdet. De fleste kan lett lese på 7. eller 8. trinn.

Lurer du på hvordan dette vil forholde seg til SEO på siden? Du bør være oppmerksom på at Google vil se på brukersignalene som oppholdstid, tid på siden og mye mer for å forbedre rangeringen. Hvis innholdet på nettsiden din ikke er lett å lese, vil ikke en besøkende være lenge på websiden din. De vil raskt forlate siden din for å finne innholdet som er lett å forstå.

Nedenfor er noen av tipsene du bør huske på for å holde kopien enkel og lett å lese:

 • Ikke bruk vanskelige ord. Skriv “nær” i stedet for “nærhet”.
 • Du bør bruke korte setninger og avsnitt.
 • Det er bra å holde ting uformelt.
 • Hvis du vil ha noen form for hjelp, bør du bruke et verktøy som Hemingway.

9- Si nei til synonymer og LSI-nøkkelord

Du har kanskje hørt i det meste av SEO-guiden på siden at du bør legge til synonymer og LSI-nøkkelord.

Synonym: Det er et ord eller en setning som vil være nesten det samme som et annet ord eller en annen setning på samme språk. For eksempel er shut et synonym for avslutningen.

LSI-nøkkelord: Dette er ordene som er nært knyttet til et annet ord. For eksempel, hvis vi skal snakke om bilen, bør du bruke LSI-nøkkelord som bensin, drivstoff, diesel og mye mer.

Tingen å huske på er at hvis innholdet er skrevet av en god forfatter, kan han naturlig legge til disse ordene uten ekstra anstrengelse.

Årsakene bak det faktum at det ikke er nødvendig å legge til disse i innholdet ditt er:

 • Du trenger ikke det fordi de blir lagt til og allerede er optimalisert i et godt stykke innhold.
 • Det nytter ikke å kaste bort tid på slike ting. Noen mennesker kan eksperimentere, men de fleste ønsker å rangere innholdet enkelt.

Avsluttende tanker

Nå som du vet at on-page SEO er mer enn bare å legge til nøkkelordene i metakoder. Det handler også om søkeintensjon og å gi søkeren relevant informasjon. Hvis du ikke klarer det, vil ingen optimaliseringstips hjelpe deg å rangere høyere på SERP-ene. Alle ting fungerer i en kombinasjon for å få tilfredsstillende resultater.

Synes du alt dette er vanskelig? Ingen bekymringer i det hele tatt! Brawon som et ekspertbyrå for digital markedsføring vil hjelpe deg med å lage en omfattende digital markedsføringsstrategi i henhold til dine forretningsbehov. Ekspertene vil analysere virksomhetens tjenester eller produkter og lage innholdet som vil være nyttig for publikum. Ta kontakt med oss ​​i dag for å få oppslukende innhold til nettstedet ditt sammen med den rette strategien for markedsføring.