Personvern

Brawon- Personvernregler

Brawon opererer på www.brawon.com. I fremtiden kan Brawon også drive andre nettsteder. Det er Brawons internpolitikk å respektere all type informasjon som samles inn, ved bruken av vår nettside.

Besøkende på nettstedet vårt

Akkurat som de fleste nettsteder, vil Brawon samle inn ikke-personlig identifiserbar informasjon som de fleste nettlesere og servere prøver å samle inn. Dette inkluderer informasjon som nettleser-type, henvisende side, språkinnstilling, dato og tid for hver besøkende. Formålet vårt ved innsamling av data, er å samle inn denne ikke-personlig identifiserbare informasjonen for å skape en bedre forståelse av hvordan Brawons besøkende bruker nettstedet. Vær oppmerksom på at Brawon over tid vil gi ut den ikke-personlig identifiserbare informasjonen i form av segmenter. Dette kan være i form av en publisert rapport om trendene for nettstedsbruk.

Brawon vil også samle inn potensielt personlig identifiserbar informasjon som inkluderer IP-adresser (Internet Protocol) for de påloggede brukerne og for de brukerne som legger igjen kommentarer på www.brawon.com/blog. Brawon vil bare gi de påloggede IP-adressene til brukerne og kommentatorene under de omstendighetene de vil bruke og gi personlig identifiserbar informasjon som nevnt nedenfor, bortsett fra at IP-adresser og e-postadresser fra kommentatorene vil være synlige og vil bli gitt ut til administratorene av bloggen / nettsted der kommentaren ble gjort.

Innsamling av personlig identifiserende informasjon

Noen besøkende på Brawon sitt nettsted, vil samhandle med Brawon på en bestemt måte, på grunn av Brawon sin metode for innsamling av data. Mengden og typen informasjon som samles inn av Brawon er avhengig av typen interaksjon. For eksempel vil vi be den besøkende som registrerer seg på www.brawon.com om å oppgi brukernavn og e-postadresse. Vær oppmerksom på at de brukerne som skal delta i transaksjoner med Brawon vil bli bedt om å gi litt tilleggsinformasjon som inkluderer personlig og økonomisk informasjon for behandling av transaksjoner. I alle tilfeller vil Brawon samle inn slik informasjon når det er nødvendig eller hensiktsmessig for å fullføre formålet med den besøkendes samhandling med Brawon. Brawon vil aldri avsløre personlig identifiserbar informasjon annet enn listet opp nedenfor. Våre besøkende har rett til å nekte å gi bort personlig identifiserbar informasjon. Men merk at dette kan hindre dem i å gjøre visse aktiviteter på nettstedet.

Samling av statistikk

Brawon kan samle statistikk relatert til atferden til besøkende på nettstedet. Brawon kan vise denne informasjonen offentlig eller gi den til andre. Imidlertid vil Brawon aldri avsløre personlig identifiserbar informasjon annet enn listet opp nedenfor.

Beskyttelse av særlig personlig identifiserende informasjon

Brawon vil kun avsløre potensielt personlig identifiserbar og personlig identifiserbar informasjon til sine egne ansatte, entreprenører og tilknyttede organisasjoner ved omstendigheter:

1-De trenger å vite denne informasjonen for å behandle den på Brawons-vegne eller for å tilby tjenester tilgjengelig på Brawons-nettsteder.

2-De har forpliktet seg til ikke å avsløre det for andre. Merk at noen av disse ansatte, entreprenører og tilknyttede selskaper

organisasjoner kan arbeide utenfor hjemlandet ditt; ved å bruke Brawons nettsted, godtar du overføring av slik informasjon til dem. Brawon kommer aldri til å leie ut eller selge brukerens potensielt personlig identifiserbare og personlig identifiserbare informasjon til noen. Det kan kun gis til ansatte, entreprenører og tilknyttede organisasjoner, som nevnt ovenfor. Brawon velger kun å avsløre potensielt personlig identifiserbar og personlig identifiserbar informasjon etter en rettskjennelse eller etter en myndighets forespørsel, eller når Brawon mener i god tro at avsløring er nødvendig for å beskytte eiendommen eller rettighetene til Brawon, tredjeparter eller offentligheten. Hvis du er en av de registrerte brukerne av Brawon-nettstedet og har oppgitt e-postadressen din, kan Brawon av og til sende deg en e-post angående de nye funksjonene, be om tilbakemelding eller bare oppdatere deg om Brawon sine tjenester. Hvis du skal sende oss en forespørsel via e-post eller tilbakemelding mekanismene våre, har vi retten til å publisere den for å hjelpe oss med å avklare eller svare i henhold til din forespørsel eller bruken av spørsmålet for hjelpe andre brukere. Brawon vil ta alle viktige tiltak som er nødvendig for å forhindre uautorisert tilgang eller noe form for endring eller skade på potensielt personlig identifikasjon og personlig identifikasjons informasjon.

Hva med informasjonskapsler?

En informasjonskapsel er en spesifikk informasjon som lagres av et nettsted på en besøkendes datamaskin, og som den besøkendes nettleser gir til nettstedet når den besøkende kommer tilbake til nettstedet. Brawon bruker informasjonskapsler for å identifisere og spore bruken av besøkende på nettstedet vårt sammen med våre preferanser for tilgang til nettstedet. De som besøker Brawon sitt nettsted, og som ikke vil ha informasjonskapsler plassert på datamaskinene sine, kan endre innstillingene i nettlesere for å avvise informasjonskapsler før de bruker Brawon sin nettside. Etter at du har deaktivert informasjonskapslene, vil noen av funksjonene på Brawons sitt nettsted ikke fungere, ettersom at funksjonen har behov for informasjonskapsler.

Forretningsoverføringer

Hvis Brawon eller alle eiendelene ble anskaffet i det usannsynlige tilfellet at Brawon legges ned eller går konkurs, vil brukerinformasjon også være et av eiendelene som vil bli overført eller vil bli ervervet av en tredjepart. Du vil erkjenne slike overføringer som kan forekomme og at enhver erverver av Brawon kan fortsette å bruke din personlige informasjon i henhold til denne avtalen.

Annonser

Annonser som vises på nettstedet vårt kan leveres til brukere av annonsering partnere, som setter sine egne informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for annonse tjeneren å gjenkjenne datamaskinen din hver gang de sender deg en online-annonse for å samle informasjon om deg eller andre som skal bruke datamaskinen din. Denne informasjonen vil tillate annonsenettverk og andre å levere målrettede annonser som vil være i din interesse. Denne personvernerklæringen dekker informasjonskapslene fra Brawon og dekker ikke bruken av informasjonskapsler fra andre annonsører.

Retningslinjer for personvern Endringer

Flertallet av endringer vil være mindre, Brawon kan endre sin personvernerklæring over tid og etter Brawons eget valg. Brawon vil oppmuntre besøkende til å ofte sjekke denne siden for å være oppdatert om alle endringer som blir gjort i personvernerklæringen. Hvis du er koblet til Brawon eller har meldt deg inn til nyhetsbrevet vårt, vil du bli varslet om eventuelle endringer. Dersom du fortsetter å bruke nettstedet etter oppgitt endring, så tar vi det som at du har godtatt de nye endringene.