SEO Analyse

SEO Analyse

Detaljert SEO-analyse for optimal feilretting av din nettside!

Søkemotoroptimalisering er en av de viktigste faktorene for å gjøre din virksomheten synlig for det globale publikum. Google er den ledende søkemotoren i dag, og det er viktig å vite hvordan du kan etablere deg i søkeresultatene! For å øke potensielle kunder må du oppnå høyere rangeringi søksresultatene. For å nå dette målet kreves høyere rangering i SERP. Et viktig punkt å forstå er at SEO er en langsiktig prosess, men som definitivt vil hjelpe deg å nå din målgruppe. I denne prosessen er det også viktig å forstå de essensielle dataene for kundeengasjement på din forretningsplattform. Dette må gjøres før du starter SEO-utvikling for din bedrifts nettside.

Brawon’s SEO eksperter er her for å hjelpe deg!

SEO-analyse - Hva vil dette si?

Brawon er et dyktig markedsføringsbyrå med mange års erfaring og et kompetent team. SEO-analyse er en detaljert prosess, og den har ulike elementer som trenger oppmerksomhet for å oppnå ønskede resultater:

SEO-beregninger

Det er to typer SEO. Først har “onsite” deretter har vi “offsite”. I løpet av analysen sørger teamet for at alle faktorer blir tatt hensyn til, for å unngå komplikasjoner senere. Riktig forståelse av alle relevante data angående målinger av besøksfrekvens ved bruk av “søkeord” er sentralt  for å forbedre rangering og plassering av din virksomhet i søkeresultater.

Design-feil

Designet til din nettside spiller også en viktig rolle, og det er en av nøkkelkomponentene som følger med når du gjennomfører SEO. Plasseringen av innholdet må gjøres riktig, så det ikke skaper et rot av nøkkelord i innholds oppsettet. Dette vil påvirke rangeringen av Google SERP-ene dine

Problemer med brukervennlighet

Enkel navigering på nettstedet ditt gir en bedre kundeopplevelse. Lett fordøyelig innhold som er lett å navigere gjennom, gjør det å surfe på nettsidene dine til en hyggeligere opplevelse. Ved å sikre god brukervennlighet øker du sjansene for at kunder finner flere av dine produkter. Analysen utført av våre webutviklere har som formål å sikre at det ikke er noen komplikasjoner i din nettsides funksjonalitet. Dette inkluderer faktorer som lastehastigheten til din nettside, navigasjons oppsettet og mye mer.

Ved å rangere på første side kommer 67,60% av klikkene fra de fem første organiske resultatene.

Innhold Fiksering

Innhold og SEO går side om side. SEO-optimalisert innhold vil sikre at innholdet ditt blir nådd som beregnet. Nøkkelord Plassering er viktig og trenger oppmerksomhet. Søkeord Tetthet må kvalitetssjekkes.

Tekniske aspekter

SEO påvirkes også av de tekniske aspektene. Ting som er veldig vanlig å møte på er crawls feil, lastehastighet, feil med XML site,  søkeord kannibalisme og mye mer. Våre eksperter vil sørge for at alle tekniske aspekter måles riktig for å unngå problemene senere.

Optimaliser din Nettside I dag!