SEO Tjenester

Du fortjener å være på topp!

På jakt etter det beste digitale markedsføringsbyrået for å få SEO-tjenester i Norge? Hvis du skal si ja, så la oss hjelpe deg på den beste måten.

Hva er SEO?

Søkemotoroptimalisering (SEO) lar virksomheten din øke synligheten i SERP-ene (Search Engine Result Pages). Vi er alle klar over at Google er den ledende søkemotoren i verden, fordi flertallet av merkevarene prøver sitt beste for å rangere seg høyere for å tiltrekke potensielle kunder. Ved å ta dette til betraktning, så er vårt mål å øke synligheten til våre kunder. Våre eksperter gjøre alt som trengs for å rangere deg høyere på søkemotorene og ved å optimalisere innholdet ditt i henhold til SEO-retningslinjene. Det er flere metoder som vil bli tatt i bruk, som vi nevner lenger ned.

Hvordan vil synlighet hjelpe bedriften din?

Tjenesten eller produktet du selger, opplever nok milliarder av søk over hele verden. Noe som overrasker mange er at 95% av søkene gjort verden rundt, er gjort på Google. For oss er det tydelig hvorfor optimalisering av virksomheten din er viktig. Hvis din virksomhet ikke rangerer bra, mister du sjansen for å hente inn potensielle leads som igjen kan bli salg. Derfor er det å merke seg at SEO-fagfolk må jobbe hardt for å få de ønskede resultatene. Søkemotoroptimalisering er ikke jobb som blir gjort over natten, det krever tid og tålmodighet for å få de ønskede resultatene. Vårt kompetente team av eksperter vil analysere nettstedet ditt grundig, for å finne ut av alle nødvendige nøkkelfaktorer. Deretter vil de gå over hvilke problemer som finnes, for så å løse dem, slik at ditt nettsted kan rangere høyere.

“SEO gir 1000% mer trafikk sammenlignet med de andre organiske sosiale mediene (BrightEdge).”

4 fokusområder for SEO

SEO-markedsføring er en ansamling av fire viktige ting. Det er viktig å utnytte kraften til alle fire komponentene for å oppnå de ønskede resultatene. Vi skal diskutere alle fire nedenfor:

Innhold

Alle er vel snart klar over uttrykket “Content Is King”. Innholdet ditt bør optimaliseres så godt som overhode mulig, innenfor SEO-retningslinjene, for å rangere høyere på søkemotoren. Riktig integrering av nøkkelord vil hjelpe din virksomhet med å bli synlig for ønsket målgruppe. Videre må du holde deg oppdatert med endringene fra Google-algoritmer for å utvikle en bedre innholdsstrategi, men dette tar vi oss av.

Tekniske aspekter

Google prioriterer ikke kun godt innhold, men det er andre tekniske fakotrer som er viktig å ta tak i. Det er viktig for ekspertene i SEO-byrået å sikre en god struktur på nettsiden, hastigheten til nettsiden og andre tekniske faktorer som spiller inn.

Link Building

Å bygge lenker er veldig viktig for å rangere innholdet. Dette er en viktig aktivitet som kalles for off-side SEO. Dette gjøres utenfor selve nettsiden, men det bidrar til økt trafikk for din side.

Sosialt engasjement

SEO gjøres ikke kun på egenhånd, det er viktig å ta for seg andre plattformer på sosiale medier. Det er viktig kombinere effekten av SEO med sosiale medieplattformer som er relevante for virksomheten din, for å øke engasjementet og tilstedeværelsen av din virksomhet.

Kvalitetstjenester uten skuffelse

Ta en titt nedenfor for å se hvilke tjenester som tilbys som en del av SEO for å forbedre rangeringen av bedriften din:

SEO-analyse

SEO er en viktig aktør for å forbedre synligheten din på nettet. Hvis du ønsker å være sikker på at alle viktige beregninger fungerer optimalt, er det viktig å gjennomføre en detaljerte SEO-analyse. Vet du ikke hvordan du gjør det? Kontakt SEO-spesialister hos Brawon for en komplett SEO-analyse av nettstedet ditt. Teamet med spesialister vil bruke de mest fremtredende verktøyene og teknikkene for å identifisere problemer og forbedringsområder i din SEO.

Google Min bedrift

Google Min bedrift er et verktøy som tillater deg å administrere synligheten din på Google. Du kan kontrollere hvordan selskapet ditt skal se ut foran ditt publikum. Du kan oppgi viktige detaljer som åpningstider, telefonnumre, forretningsadresse, kartposisjoner og bilder for å bedre inntrykket publikum får av virksomheten din.

Lokal-SEO

Vil du forbedre synligheten av din lokale virksomhet? Hvis svaret ditt er ja, er lokal-SEO det rette verktøyet for deg. Bare sånn at du vet, så kan lokale SEO-tjenester generere 30-50% av organiske potensielle kunder for en bedrift. En viktig komponent i denne prosessen, er lokale søkeord forskningen. Denne kan være avgjørende for virksomheten din. Dersom du ønsker å ta i bruk Lokal-SEO, ta kontakt med oss.

Google Map Marketing

La Brawon ta styringen av ditt digitale kjøretøy. Akkurat som SEO og lokal-SEO, spiller Google Map-oppføringer en viktig rolle for å tiltrekke potensielle kunder til virksomheten din. En virksomhet må oppdatere forretningsadressen sin, kategorisere virksomheten sin, legge til et bilde, telefon og adresse, legge til et kart på et nettsted og be om anmeldelser. Dette er avgjørende for en bedrift som ønsker å bedre sin synlighet, ettersom at Google belønner virksomheter som gjør dette.

Optimaliser Din Digitale Tilstedeværelse