Tilpasset Databaseutvikling

Tilpasset Databaseutvikling

Tilpasset Database Utviklings Tjeneste For Din Virksomhet

Vi hos Brawon er alltid klar til å stå til tjeneste for våre klienter med alle deres digitale utviklingsbehov. Gjennom kontinuerlig dialog med våre kunder gjennom årene har vi lagt merke  til en økning i behovet for tilpassede database utviklingstjenester. I dag har vi den gleden av å kunne tilby disse tjenestene, muliggjort av vårt dyktige team av utviklere. Vi vil ta hensyn til hver eneste komponent for å gi deg de ønskede resultatene. Vårt team vil bygge en database i henhold til dine spesifikasjoner for å oppnå optimalisert database funksjonalitet etter din virksomhet behov.

Hva kan Brawon tilby deg?

Brawon er kjent for å tilby tjenester for innen applikasjonsutvikling. Ikke bare leverer vi kvalitet i våre ferdige produkter, men også overkommelige priser for å minimere den økonomiske byrden for våre klienter. 

Effektiv tilpasset Database

Vi har mange års erfaring med å tilby de beste tjenestene for å forsterke virksomheten din. (dette har ingenting med effektivisering av en database, eller hva som definerer en “tilpasset database”)

Detaljert vurdering

Vårt team vil ta hensyn til hver eneste detalj når vi utfører en fullstendig analyse av din forretningsprosess, databasestrukturen og andre beregninger for å gi deg tilfredsstillende resultater.

Anbefalinger og løsninger 

Det er alltid et rom for forbedringer. Vårt kompetente team vil kunne gi deg anbefalinger og løsninger for videreutvikling og optimalisering av din database

Migrering på tvers av plattformer.

Vil du migrere din forretning database på tvers av ulikeplattformer som SQL Server, MySQL og andre? Brawons kompetente team tilbyr full migrering på tvers av plattformer for å maksimere funksjonaliteten på en lang rekke plattformer.

Skalerbare løsninger

Vi tilbyr fleksible løsninger, slik at du kan utvide dine forretnings databaser henhold til de voksende behovene til din virksomhet.

Korrekt optimalisering

Vi vil optimalisere forretningsprosesser, datahenting og lagring for å gi deg de ønskede resultatene virksomheten din trenger.

Effektive data strategier

Vårt team av profesjonelle utviklere vil komme med en effektiv datastrategi for å takle alle de tekniske utfordringene utvikling og integrering kan medføre.

Sikkerhet og integritet

Våre fagpersoner vil sikre total sikkerhet og integritet mens data overføres fra gammel til en ny database.

Data Sync Applikasjonsutvikling

Vi tilbyr utvikling av datasynkroniseringen for din virksomhet for å gjøre overføring og deling av data enkelt mellom brukere.

Big Data Inkorporering 

Vårt dyktige team vil analysere virksomheten din viktig informasjon via en app, sosiale mediekanaler, nettsider og andre medier for å få en god ide om publikum. Med dette vil målretting av potensielle kunder bli gjort effektivt. (dette har ingenting med Big Data å gjøre men identifisering av målgruppe og markedsanalyse).

Administrer dataene dine