Vedlikeholds- og supporttjenester for Din Nettside

Vedlikeholds- og supporttjenester for Din Nettside

Nettsted vedlikehold- Alt du trenger for din online virksomhet

Regelmessig vedlikehold er nødvendig for enhver virksomhets daglige drift. Dette gjelder spesielt for virksomheters nettsider og digitale plattformer. De behøver regelmessig vedlikehold slik at deres online operasjoner og tilstedeværelse holder seg aktuell og operasjonell på et optimalt nivå. Sentralt i vedlikehold av en online plattform er sikkerhetskopier av data, overvåking, oppdatering av innhold og teknisk støtte. Brawon tilbyr en enkel løsning, alt under ett tak. Vi tilbyr tjenestene innenfor digital vedlikehold som trengs for at nettstedet ditt skal fungere eksepsjonelt til en overkommelig pris.

Viktige høydepunkter for våre tjenester

Brawon’s dyktige team er her for å tilby sine tjenester angående vedlikehold og brukerstøtte. For å gi deg innsikt i hvordan vi jobber og hva vi kan tilby deg og din bedrift, la oss se på noen høydepunkter i hvordan vi opererer.

1. Proaktive tilnærming 

Feil eller komponenter som har passert sin forfallsdato, vil påvirke en bedrifts nettside negativt med tanke på funksjonalitet og sikkerhet. For å rette på dette vil det å jobbe med dyktige fagpersoner som er oppdatert i det siste innen optimaliseringen av nettsider, lette på en ellers slitsom og langsom prosess. Når du overleverer jobben til oss, vil vi aktivt overvåke og oppdatere deres nettside, og gi deg en sikkerhetskopi for din forsikring. I Brawon jobber vi hardt for å holde oss innenfor en avtalt tidsramme, og vi er stolte av at vi alltid leverer i tide.

2. Vårt Team

Bak hvert vellykkede prosjekt er et kompetent team. Hos Brawon tilbyr vi tjenester fra et kompetente team av web utviklere, designere og markedsførere. Teamet vårt er her for å stå til tjeneste og tar gjerne på seg ansvaret for å levere gode løsninger for løpende vedlikehold av din nettside. 

3. Rimelige tjenester

Å opprettholde en funksjonell tilstedeværelse på nettet burde ikke være en svimlende kostnad! Hos Brawon sørger vi for at kundene våre får de beste løsningene uten å overbelaste økonomien.

74% av brukerne kommer tilbake til mobiltilpassede nettsteder. (webfx.com)

Kvalitetstjenester tilbudt av Brawon

Oppdatert innhold

Innhold er grunnmateriale i ethvert nettsides. Å holde en nettsides innholdet oppdatert og funksjonelt for brukerinteraksjon er av høyeste prioritet for en daglig drift. Vårt teamet vil stå til tjeneste med å vedlikeholde og feilrette følgende aspekter:

 • Oppdater informasjon, kampanjer, nyheter og kunngjøringer.
 • Opprette og plassere Adobe PDF-dokumenter.
 • Bildeplassering og format justering.
 • Utviklingsplan for gjennomføring av innholds oppdatering.

Restrukturering av din nettside

Det er viktig å sikre en optimalisert nettsteds struktur. Uten en gjennomgående struktur på nettstedet ditt, kommer du ikke til å oppnå optimale resultater. Vårt team vil arbeide med følgende aspekter ved din nettside for å kunne levere optimal restrukturering:

 • Assistere med løsninger for å forbedre nettsidens utseende og layout.
 • Assistere med utføring planlagte oppdateringer.
 • Gjennomføre en komplett analyse av nettsidens informasjonsstruktur og arkitektur.

Revisjon av nettsider

Revisjon av ens nettside er høyst nødvendig i det digitale landskapet i dag. Revisjon gir informasjon om funksjonaliteten til din nettside og tillater utviklere å identifisere problemer eller svakheter umiddelbart, for å deretter utføre løpende korreksjoner. Vårt team kan tilby deg:

 • En detaljert analyse og gjennomgang av din nettside.
 • Testing og gjennomgang av din arbeidsflyt.
 • Tekstforfatter for økt søkemotoroptimaliserin.
 • Løsninger for å forbedre lastetiden for din nettside.

24/7 teknisk støtte

Brawon tilbyr teknisk støtte 24/7! Skal det oppst problemer med domene hosting, sikkerhetskopier, cybersikkerhet, vårt kompetente team er her for å stå deg til tjeneste.

Ta kontakt med oss ​​i dag for å sikre vedlikehold av din nettside av vårt kompetente team av fagpersoner.

Hold din nettside vedlikeholdt, aktuell og oppdatert