Videomarkedsføring

Videomarkedsføring

Øk nett konverteringsfrekvensen din med opptil 34% med videomarkedsføring

YouTube er den største video delings plattformen på internett i dag. Brukere over hele verden laster opp videoer på youtube daglig, og virksomheter har også begynt å ta i bruk YouTube som annonsering plattform hvor de publiserer sitt eget videoinnhold. nettsider som annonserer gjennom videoer på YouTube har opplevd en økning på 157% i organisk trafikk.

Å inkludere videoer i din markedsføringsstrategi kan forbedre eksponeringen din for et bredere publikum. I forbindelse med dette tilbyr vi, våre tjenester for å hjelpe deg med dette formålet. Vårt team av markedsførere har lang årgang med ekspertise og er nå her for å tilby deg hjelp med å skape engasjerende videoinnhold for å øke din eksponering.

Overraskende fakta om videomarkedsføring

Lokal SEO, også kjent som “local search marketing”, er en effektiv måte å markedsføre din virksomhet til lokalsamfunnet på nettet. Med SEO kan du enkelt markedsføre dine produkter og tjenester. Enda viktigere, med riktig bruk av SEO-verktøy vil du få mye større eksponering for din lokale kundebase.

Hvordan vil det være til nytte for bedriften din?

Brawon tilbyr tjenester av høy kvalitet for å sikre gunstige resultater for din virksomhet. Online videoinnhold er en avgjørende komponent i en effektiv markedsføringsstrategi, og brukes av alle internasjonale selskaper i dag. Det er noen interessante fakta om online markedsføring ved bruk av video, vi tror du kan finne av interesse:

1 – Halvparten av forbrukerne sier at de ser produktannonser på nettet, og at de opplever større tillit til å kjøpe slike produkter.

2 – Forbrukere som ser på videoer, forblir på det respektive nettstedet som er vert for videoinnholdet, i mer enn 2 minutter, og det er 64% sjanse for at de også vil kjøpe annonserteprodukter.

3- En video har 50% større sjanse til å rangere på første side sammenlignet med de tradisjonelle sidene.

4- Ifølge en studie vil 74% av menneskene ende opp med å kjøpe produkter der de så på videoinnhold som forklarte produktet.

“Markedsførere som bruker videoinnhold,øker inntektene 40% raskere sammenlignet med de som ikke gjør det” (Wordstream.com).

Videomarkedsføring - Viktig i dagens markedsføringskampanjer online!

Markedsføring gjennom videoinnhold har vært til fordel for selskaper over hele verden, og nå er det din tur til å bruke dette kraftige verktøyet. En gjennomsnittlig person bruker 1,5 timer på å se på nettinnhold om dagen, og 60% av virksomheter bruker videoinnhold til å markedsføre seg selv. 

Hvordan Brawon kan hjelpe deg?

Videomarkedsføring trenger mye planlegging og gjennomtenkt struktur for produksjon og publikasjon. Brawon tilbyr et bredt utvalg av tjenester for å komponere det ideelle videoinnholdet for din bedrift. Vi tilbyr våre kunder:

  • Manus Forfatter
  • Forproduksjon
  • Redigering og etterproduksjon
  • Grafisk Design 
  • YouTube Marketing
  • Video SEO og mye mer.

Ta kontakt med oss ​​i dag, å vi vil assistere deg med bruk av alle de nyeste verktøyene og teknikkene innen videoproduksjon. Vi garanterer at vi vil levere engasjerende innhold som tydelig meddeler din merkevares budskap til ditt publikum.

La flere potensielle kunder finne deg!