Webdesign

Webdesign

Et nettsted er nødvendig for å maksimere kundens digitale opplevelse!

Hvorfor er Brawon det riktige valget?

Med mange års erfaring i ryggen, kan vi trygt si at våre tjenester er av høy kvalitet. Denne påstanden er basert på våre egne prosesser som har blitt forbedret over årene, men samt det kreative og tekniske teamet vi besitter. Vi i Brawon har vært involvert i utallige prosjekter, der vårt team av spesialister har blitt utfordret og vi kan stolt si at teamet vårt alltid har levert. En liten bit av vår prosess er det innledende møte, hvor vi diskuterer og samarbeider med våre kunder, for å spikre ned visjonen og målsetningen for prosjektet. Det å vite hvorfor man skal gjøre noe, er en viktig komponent mange utelukker. Lurer du fortsatt på hvorfor du skal velge oss? Nedenfor har vi noen andre grunner:

Elegant Design

Vi mener at en elegant og brukervennlig nettside er det ideelle. Nettsiden til en virksomhet er oftest hvor kunden danner sitt førsteinntrykk av virksomheten, så invester hvor det gjelder. Ta kontakt med oss i Brawon for å få en attraktivt og brukervennlig nettside.

Responsiv nettside

Et raskt og responsivt nettsted er behovet til enhver bedrift uavhengig av omfanget. Virksomheten må alltids gi en jevn og god opplevelse til kundene når de besøker nettstedet. For å tilegne seg en responsive nettside, er det viktig å ha et sterkt fundament både i kodingen og designet. Det er ikke nødvendig å ha noe mindre enn det beste, ta kontakt med oss ​​i dag og la oss hjelpe deg.

Kvalitet og rimelighet

Brawon er kjent for å kombinere kvalitetstjenester og rimelige priser under ett og samme tak. I vår bok så går ikke rimelighet på bekostning av tjenestekvaliteten, den er ikke diskuterbar.

75% av nettstedets troverdighet skyldes webdesign (webfx.com)

Tjenester som kommer til din vei

Vil du utforske tjenestene våre innen webdesign? Ta en titt nedenfor for å få innblikk i noen av tjenestene våre:

UI / UX Design

Brukergrensesnitt (UI) og User Experience (UX) er de to viktigste komponentene i utformingen av et nettsted. Det er byrået eller designer sitt ansvar å komme med et forslag på design som både er brukervennlig for publikum, men som går i tråd med virksomhetens identitet. Hvor UI tar for seg hvordan brukeren kommuniserer med nettstedet, så er UX hvordan brukeren opplever nettstedet. En harmonisk kombinasjon av begge skal tillate brukere å enkelt navigere gjennom nettstedet, for å finne ønsket informasjon. Hvordan denne informasjonen kommer frem til kunden, både i form av farger brukt, grafer og plassering av innhold har noe å si. Å skape den balansen mellom UI- og UX-design er noe våre eksperter har brukt år på å mestre.

Grafisk design

Grafiske fremstillinger er også en viktig komponent i webdesign. De gir estetikken til nettstedet ditt, og det er med på å fange oppmerksomheten til kunden. Det er mer sannsynlig at hjernen husker et bilde eller noe grafisk, enn en tekst de har lest, derfor anbefaler vi alle våre kunder å ta i bruk grafisk design, det gir nettstedet ditt det lille ekstra. Dette er noe vi kan godt, så ønsker du å forbedre utseendet til nettstedet ditt? Ta kontakt i dag, så skal vårt dyktige team veilede deg!

Vedlikehold / support av nettstedet

Nettsted vedlikehold er vel ikke noe du ønsker å tenke på? Ikke noe problem, la oss ta oss av det. Brawon er her for å hjelpe deg på alle mulige måter. Skulle det dukke opp problemer relatert til webdesign, brukeropplevelse, webutvikling, hosting av domener eller alminnelig vedlikehold, er våre eksperter klare til å hjelpe deg.

La oss få til et samarbeid.