Webutvikling

Webutvikling

Nettsiden er det nye butikklokalet.

Vi lever i en digital tid. Alt er tilgjengelig på nettet og det har gjort livet vårt enkelt. Det samme gjelder for virksomheter, hvor butikk lokalet tidligere var butikkens identitet, så representerer nettsider dem digitalt. Det ligger mye tanke bak utviklingen av et nettsted. Det er viktig å ha en god flyt på nettsiden, slik at design og funksjonalitet fungerer optimalt, for å tiltrekke flest mulig kunder. De fleste tror at det å lage en nettside er enkelt, men det er egentlig ikke tilfelle. Det krever planlegging og justering av hvert eneste punkt for å gjøre nettstedet skalerbart og brukervennlig. Derfor har vi eksperter som tar seg av dette.

Nettsted – et must for din virksomhet

Hos Brawon har vi som mål å tilby alle de nødvendige tjenestene i henhold til kunden sitt behov. Når vi utvikler nettsider, så tar vi forbehold om alle viktige beregninger. Vi sørger for at nettsiden kan SEO optimaliseres i etterkant, i henhold til etterspørselen fra bedriften. Dette gjør vi ved å koordinere både design og funksjonalitet, fra første øyeblikk.

Uavhengig av størrelsen på virksomheten, er vårt team med dyktig utivklere klare til å ta på seg alle type utfordringer og vi kan nærmest garantere tilfredsstillende resultater. Vi er veldig punktlige med utviklingsprosessen vår, så alt beveger seg trinn for trinn, slik at ingenting blir igjen som senere kan forårsake problemer.

Vårt mål er alltid å tilby skreddersydde løsninger for våre kunder. Vi begynner derfor med å ha en detaljert diskusjon med våre kunder for å få en bedre forståelse av både bedriftens mål og visjon. Dette ser vi på som nødvendig ettersom at alle virksomheter trenger å forstå viktigheten av hvorfor de trenger en nettside. Ved utforming og utvikling av nettsider, så skaper man muligheten for å øke brukerengasjement og salg samtidig, noe alle bedrifter ønsker.

88% kommer ikke tilbake til et nettsted som tilbyr dårlig brukeropplevelse” (Gomez-rapporten, Why Web Performance Matters).

Riktig valg av CMS

Valg av CMS er meget betydningsfullt, ettersom at det fungerer som grunnlaget for nettsidens utvikling. Et av de beste og mest brukte plattformene er WordPress. Millioner av nettsider rundt omkring i verden bruker WordPress som sitt CMS. WordPress er det mest brukte publiseringsverktøy som tillater kunden å få innsikt i prosessen, selv med begrenset teknisk kunnskap. Våre webutviklere har mange års erfaring med bruk av plattformen og vi har aldri opplevd negative tilbakemeldinger på kvaliteten av plattformen. Tillat oss å utvikle nettstedet ditt fra bunnen av og la oss hjelpe deg med å skape en plattform som kan trekke inn nye leads.

WordPress mot WooCommerce

Planlegger du å drive en nettbutikk? Da bør du gå med WooCommerce fordi det er en plattform basert på WordPress. Det er viktig å merke seg at WooCommerce er en trygg plattform som gir deg stor fleksibilitet. Det brukes av mange av B2B- og B2C-virksomhetene over hele verden. Kan du tenke deg at 40% av alle nettbutikker rundt i verden bruker WooCommerce som deres nettbutikkløsning? Vårt team vil ta både dette og andre løsninger i betraktning når vi utvikler din nettbutikk.

Hva venter du på?

Det har aldri vært en bedre tid å etablere en digital virksomhet. Vi hjelper deg med å bygge opp nettsiden fra bunn av, og alt etter ditt behov. Du vil ikke angre på å ta denne muligheten, så hva venter du på?

Ta det første steget i å danne dine digitale tilstedeværelse