Pay Per Click

Pay Per Click

Øk inntektene med en effektiv betal-per-klikk-strategi

Det digitale landskapet endrer seg stadig. Det kreves forskjellige markedsføringsteknikker for å tiltrekke potensielle kunder og generere økt kunderate. En effektiv måte å gjøre dette på er ved hjelp av PPC. PPC er et kraftig verktøy som kan vise seg å være svært gunstig for din virksomhets fremtidige vekst.

Hva er “Pay-Per-Click” (PPC)?

PPC eller betal per klikk er en modell som angår markedsføring på nett der annonsøren betaler et gebyr for hver gang en person klikker på en av deres annonser. Denne metoden er bygget på kjøp av besøk til annonsørens nettsider. Leadsgenerering av Brawon i form av en PPC-kampanje er den ideelle løsningen for virksomheter som søker å øke ens inntekter. Våre dyktige PPC-eksperter vil nøye analysere virksomhetens behov og komme med en effektiv strategi for å forsikre din virksomhets vekst.

PPC-tjenester som tilbys av Brawon

PPC som som modell kan anvendes på mange ulike måter! Det kreves forskjellige teknikker for å benyttes optimalt og forskjellige aspekter ved ved modellen må tas i betraktning ut i fra virksomheten som skal ta den i bruk. La oss ta en titt på komponenter som spiller inn i en PPC-kampanje nedenfor:

Google AdWords

Google AdWords er en annonserings plattform. Den tilbyr et omfattende styringssystem for visning av dine annonser på Googles søkemotor. Å vite hvordan en skal tilrettelegge for en effektiv annonsering og hvordan annonsen blir funnet kommer på bakgrunn av analytisk informasjon, samlet opp gjennom søkeresultatene til brukere. forståelse av denne informasjonen er sentral for å øke ens rekkevidden og eksponeringen. 

Facebook-annonser

Facebook er en effektiv plattform for å nå ut til din kundebase på et personlig nivå, da det brukes som oftest i ens fritid. Det fungerer som en flott plattform for å fange oppmerksomheten til ens publikum. Plattformen tilbyr omfattende verktøy for å skreddersy hvordan og til hvem, dine annonseringer vises. Facebook gir også viktige analytisk informasjon knyttet til kundeinteraksjon til ovenfor dine annonseringer.

PPC Revisjon

Våre eksperter vil bemerke forbedringer og eksisterende muligheter angående en PPC-strategi tilpasset din virksomhet.Vi vil nøye undersøke alle muligheter for å øke inntektene til din virksomhet.

79% av markedsførere sier at PPC er veldig gunstig for deres virksomhet (Hanapin Marketing, 2019).

Annonserings administrasjon

Å administrere dine annonseringer effektivt har høy prioritet, og vi vil stå til tjeneste med å finne den mest effektive administrasjons strategien for din virksomhet. Vil vi sikre at det er en sømløs overgang til i virksomhetens annonserings administrasjon.

Remarketing

Dette er en annen flott teknikk for å øke dine inntekter. Remarketing vil hjelpe deg med å forsikre at hver ressurs blir brukt mot riktig kunde demografi.

PPC-tjenester for å maksimere inntekter

Digital annonsering er et kraftig verktøy for å ta virksomheten din i riktig retning når det gjelder salg. Våre kompetente PPC-eksperter optimaliserer annonsene dine ved hjelp av riktig antall søkeord, bilder, tekst og målgruppe.

Analyse av virksomheten

Våre eksperter vil gjøre en omfattende analyse av din virksomhet for å oppdage hva din markedsføringen trenger. Resultatet av vår analyse vil gjøre det mulig for oss å lage en effektiv markedsføringsplan basert på din nåsituasjon.

Oppdage muligheter for din virksomhet

Gjennom vår prosess vil vi bemerke alle tilgjengelige forretningsmuligheter som kan komme til fordel for din virksomhet.

Effektiv annonsering

Vi skal assistere med effektiv markedsføring av dine annonseringer rettet mot riktig målgruppe, med formålet om å økt avkastning.

Maksimer dine inntekter