UX Design

UX Design

User Experience (UX) er kjernen i designet av din nettside.

UI og UX-design er sentrale faktorer for kunne å gi dine kunder en god opplevelse ved bruken din virksomhets nettsider. Begge elementene vil operere synergisk for å danne grunnlaget for konvertere besøkende til kunder. Hos Brawon tar vi hensyn til disse elementene når vi designer nettstider for våre klienter. Våre dyktige UX-designere vil holde en gjennomgående dialog med vårt klientel for å imøtekomme deres ønsker og krav. Vi vil tar hensyn til deres behov når vi utformer en nettsides brukeropplevelsen med baktanke på forutbestemte krav. Vår hovedfokus er alltid å tilby en ekstraordinær brukeropplevelse til våre klienters kunder. Vi sier oss ikke fornøyd med noe mindre!

Kreativ tenking for utvikling av utmerket UX

Kreativ tenkning er vår hoved pilar bak vårt engasjerende UI / UX-design. Vårt kreative og vel erfarne team av UX-designere gjennomfører grundige undersøkelser for å holde seg oppdatert angående de nyeste trendene og utviklingen innenfor UI/UX design. Deres formål er å alltid kunne tilby gode løsninger tilpasset klientens unike behov.

Utvikling av UI / UX for din bedrift - vår prosess

Vi i Brawon har utarbeidet en effektiv prosess for å utvikle UI / UX for klienters nettsider. Vi arbeider med en omfattende tilnærming til alle våre prosjekter for å oppnå ønskede resultat, alltid i tide, innen en rimelig prisklasse. Trinnene som inngår i vår prosess er som følger:

Identifisering av målgruppe og forretningsmål

Å være oppmerksom på klientens spesifikke målgruppe er avgjørende for optimal måloppnåelse. Hvis det ikke blir utført en grundig undersøkelse, vil det være vanskelig å identifisere riktig målgruppe. Målretting mot riktig publikum vil være avgjørende da viss oversett vil føre til tap av potensielle inntekter og vekst. En viktig komponent i vår utviklingsprosess er å forstå våre kunders forretningsmål tydelig. Det skal ikke være noen misforståelser mellom våre kunders visjon og mål. Mens vi designer UI / UX for deres nettsider, tar vi hensyn til begge disse elementene for å effektivisere prosessen. Våre fagpersoner vil diskutere begge disse elementene grundig med klienten for å gi tilfredsstillende resultater.

En investering på $ 1 i UX gir deg et salg verdt $ 100. Dette er en klar og fantastisk avkastning på 9900%.(Intechnic.com)

Utredning av Handlingsplan

Vi utreder et veikart for våre klienter som vil vise til kundens rute til deres nettside. Dette har som formål å vise til hvordan en mest effektivt kan optimalisere besøkssraten til klientens nettside eller app. Vi vil sørge for at alle punkter er koblet sammen for å gi klar forståelse av de besøkendes bevegelser. Ved forstå slik trafikk kan vi assistere med å danne en sømløs opplevelse for klientelets publikum.

Effektive og strategier

Vårt dyktige team vil avholde møter og utvikle et effektivt rammeverk, konsept og strategier for å designe UI / UX på din nettside. Vi foretar ekstensiv testing av UI / UX-designene våre i sanntid med utviklingen for å eliminere alle komplikasjoner før vi leverer det endelige produktet.

Endelig Produkt

Før vi overleverer det endelige produktet, vil vi sikre at det ikke er noen feil eller komplikasjoner. Vårt kompetente team er klar til å møte enhver utfordring uten kompromiss med den generelle funksjonaliteten av slutt produktet.

Immersive UX